Hogyan tud segíteni az energiagyógyászat?

Energiagyógyászat, hogyan is működik?

A ma alkalmazott terápiás rendszerünk 30 év tapasztalatain alapszik. A fitoterápia a gyógynövények erejének minél szélesebbkörű használatára épül. A népgyógyászat manuálterápiája a masszázs és a köpöly. Ami pedig felteszi a koronát minden általunk alkalmazott módszerre, az az ORGON terápia, és az ezen alapuló ORGON víz terápia.,

NÉPGYÓGYÁSZAT

Fitoterápia, köpölyözés, apiterápia, aromaterápia

Fitoterápia

A gyógynövények ereje

Gyógynövény összeállítás mindig személyre szabottan történik, figyelembe véve az alap problémákat, és az orvosi terápiát. A gyógynövények különböző részei: levél, szár, gyökér, kéreg, bogyók, virágok, hidegen sajtolt olajok, illóolajok is felhasználásra kerülnek. Belsőleg alkalmazható teakeverék, számos elkészítési móddal. Külsőleg hasznalátos teakeverék: ülőfürdő, lemosó tea, borogatás, irrigálás.

Köpölyözés

a vákuumhatás csodája

A köpölyözés lényege, hogy a testre helyezett üvegcsészéből kiszívják a levegőt. Az így keletkezett vákuum miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, vérbőség alakul ki, több oxigén áramlik a területre. A szívóhatás miatt a bőr kipirosodik. A köpölyözéssel fel lehet lazítani az izmokat, csökkenteni a gyulladást. A képen Michael Phelbs-en, a többszörös olimpiai és világbajnokon alkalmazzák a köpölyözést.

Apiterápia

A méz tudása

Méz, propolisz, anyapempő, herepempő, virágpor. Ezek azok az anyagok, melyeket használok a terápia folyamán. A régiek azt mondták, hogy minden, ami a kaptárban van, az egészséges. A méhészeti anyagok különböző mennyiségű vitaminokat, nyomelemeket, hormonokat és természetes antibiotikumokat, ásványi anyagokat tartalmaznak. Ezen kívül energiát adnak, gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak. A száj és a torok területén fellépő gyulladásoknál a méz megöli a baktériumokat.

Aromaterápia

Az illatok gyógyereje

Az aromaterápia szintén a szelíd, de annál hatékonyabb gyógymódok közé tartozik. Ennek magyarázata, hogy a szaglás szoros összeköttetésben áll az agy azon területeivel, amelyek az érzelmek irányításáért felelnek.
Az aromaterápia számos esetben alkalmazható. Fejfájás, feszültség, fáradtság. Stressz okozta légzési nehézség, alvászavar ellen, antibiotikus és aszeptikus hatással rendelkező olajok is vannak.

MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉBEN ALKALMAZHATÓAK A LEGEREDMÉNYESEBBEN?

N

Cukorbetegség

N

Sikertelen teherbeesés

N

Bőrproblémák

N

Asztma

N

Szívproblémák

N

Vérnyomás problémák

N

Nehezen gyógyuló sebek

Cukorbetegség

Sikertelen teherbeesés

Bőrproblémák

Asztma

Szívproblémák

Vérnyomás problémák

Nehezen gyógyuló sebek

KVANTUM-, vagyis ENERGIAGYÓGYÁSZAT

A szilícium kristályok ezeréves “bölcsességével”

A 21. SZÁZAD AZ ENERGIAGYÓYÁSZATA ÉVSZÁZADA

AZ ORGON terápia

Az ORGON berendezés bárki otthonába helyet kaphat, hogy segítse őt a gyógyulásban.

Az ORGON energia nem más, mint a mindenhol jelenlévő életenergia. A chi, a prana, az od, ki, hogyan nevezi.
Ma már a kvantumfizika bizonyította, a világon minden energia.
A kristályoknak pedig van egy olyan jó tulajdonsága, hogy képesek megőrizni azokat a rezgéseket, melyek az egészséges életfolyamatok működéséhez szükségesek a sejtek számára.
Az ORGON berendezés, a kis rakéta belsejében ilyen programozott kristályok biztosítják azt, hogy ebben a zűrzavaros, elektroszmogtól terhes világban sejtjeink akár az otthonukban is megkaphassák azokat a rezgéseket, melyekkel újra és újra visszahangolhatjuk sejtjeinket az ideális rezgések tartományába.

ÉLETENERGIA NÖVELÉSE FELSŐFOKON

ORGON sikertörténetek

“21-es kómás cukor túlélő”

Nyomtalan eltűnő szívinfarktus

Lábszárfekély, bőrproblémák

Ízületi problémák, fülproblémák

A MINŐSÉGI STRUKTÚRÁJÚ VÍZ AZ IGAZI ÉLETELIXÍR

ORGONVÍZ terápia

A konyhában lévő ORGON vízkezelő az egészséget szolgálja nap, mint nap.

Az ORGON berendezés is ott lehet ma már mindenki otthonában, azonban szükségét éreztem még valaminek, mely annyira a hétköznapok részévé válhat, mint a vízfogyasztás.
Ezért elkészült az ORGON vízkezelő, melynek belsejében programozott szilícium kristályok gondoskodnak a víz helyes struktúrájának a kialakításáról, és ezzel lehetővé teszik, hogy az emberi test sejtjei is folyamatosan újra hangolódjanak az orgonizált víz segítségével.
Nemcsak fizikai mérések és szakvélemények, hanem sok ezer felhasználó pozitív tapasztalata az, hogy aki ezt a vizet fogyasztja, megdöbbentően hamar tapasztalja állóképessége, általános állapota javulását esetleges betegségében a pozitív változást.

ÉLETENERGIA NÖVELÉSE FELSŐFOKON

MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉBEN ALKALMAZHATÓAK A LEGEREDMÉNYESEBBEN?

N

Cukorbetegség

N

Sikertelen teherbeesés

N

Bőrproblémák

N

Asztma

N

Szívproblémák

N

Vérnyomás problémák

N

Nehezen gyógyuló sebek

Cukorbetegség

Sikertelen teherbeesés

Bőrproblémák

Asztma

Szívproblémák

Vérnyomás problémák

Nehezen gyógyuló sebek

OTTHONTERÁPIA 3 LÉPÉSBEN

A terápiás folyamatok felgyorsításáért

Bioenergetikai készítmények

Speciális bioinformációs, aromaterápiás krémek. Teák, tinktúrák.

ORGON berendezés használata

A szervek fókuszált kezelése az ORGON sugárzóval

ORGON víz terápia
alkalmazása

Az ORGON vízkezelő által előállított víz megfelelő mennyiségű fogyasztása.

HÁLÁS KLIENSEK MONDTÁK

“Nem akartam elhinni, ami történt”

Kedves János!
Olvasom a bejegyzéseket és csalókról szólót is. Az biztos, hogy rengetegen visszaélnek a gyógyulni kívánó emberek kétségbeesésével, de Ön segített a férjemen már kétszer is. Először 20 éve, amikor az orvostudomány már csődöt mondott Ön rendbe hozta a gerincét, most pedig a köszvényét, ahol az orvostudomány már megint nem tudott segíteni. Köszönöm, hogy van, és hogy segít nekünk.

H. Lajosné Üdvözlettel

Már 20 éve dohányzom, a múltkor találkoztam az orgonsugárzó készülékkel egy életmód kiállításon, kaptam egy ingyenes kezelést, melynek hatására a kezelés közben és utána is elindult a nyák ürítés a tüdőmből, amely egy komoly forróság érzettel párosult. Vásároltam még egy légzéskönnyítő krémet, amit úgy használtam, ahogy tanácsolták. Még csak 1 hónap telt el, de elmondhatom, hogy sokkal jobban kapok levegőt, csökkentek a reggeli rosszulléteim is és már csak 5-6 szál cigit szívok el naponta. Nagyon köszönöm , hogy segítettek elindulni a jó úton. Próbálok teljesen leszokni, valamint továbbra is fogom használni termékeiket.

M. Istvánné Nyugdíjas

Nagyon örülök, hogy megismertem az orgon készüléket, mivel nagyon sok embernek tudott segíteni. Tapasztalatom: A Bio boltomban adok el orgon vizet, egyre nagyobb mennyiséget. Fejfájásra, álmat lanságra kiváló és műtétek utáni gyors felépülést tapasztaltam eddig. Közel 2 hónapos értékesítés után. Köszönöm ezt a lehetőséget minden vásárlóm nevében.

Ö. Mihályné Éva Biobolt vezető

INDULJUNK EL KÖZÖSEN AZ EGÉSZSÉG ÚTJÁN!

Van valamilyen problémája? Mondja el!

Lehet, hogy már nagyon sok helyen megfordult, mégsem történt lényeges változás az állapotában. Én sem akarom csodákkal hitegetni, csupán azt mondom: ” Ha küzd, veszíthet. Ha nem küzd; veszített!” Ne adja fel, adjon egy esélyt az egészségnek!

ORGON Központ

+36 20 939 1273

Központunk címe

7025 Bölcske
Gátőrház utca 6.

Küldjön E-mailt

orgon@orgon.hu