Hogyan tud segíteni az energiagyógyászat?

Energiagyógyászat, hogyan is működik?

A ma alkalmazott terápiás rendszerünk 30 év tapasztalatain alapszik. A fitoterápia a gyógynövények erejének minél szélesebbkörű használatára épül. A népgyógyászat manuálterápiája a masszázs és a köpöly. Ami pedig felteszi a koronát minden általunk alkalmazott módszerre, az az ORGON terápia, és az ezen alapuló ORGON víz terápia.,

NÉPGYÓGYÁSZAT

Fitoterápia, köpölyözés, apiterápia, aromaterápia

A fitoterápia illusztrációja

Fitoterápia

A gyógynövények ereje

Gyógynövény összeállítás mindig személyre szabottan történik, figyelembe véve az alap problémákat, és az orvosi terápiát. A gyógynövények különböző részei: levél, szár, gyökér, kéreg, bogyók, virágok, hidegen sajtolt olajok, illóolajok is felhasználásra kerülnek. Belsőleg alkalmazható teakeverék, számos elkészítési móddal. Külsőleg hasznalátos teakeverék: ülőfürdő, lemosó tea, borogatás, irrigálás. 

Phelps köpölyözése

Köpölyözés

a vákuumhatás csodája

 A köpölyözés lényege, hogy a testre helyezett üvegcsészéből kiszívják a levegőt. Az így keletkezett vákuum miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, vérbőség alakul ki, több oxigén áramlik a területre. A szívóhatás miatt a bőr kipirosodik. A köpölyözéssel fel lehet lazítani az izmokat, csökkenteni a gyulladást. A képen Michael Phelbs-en, a többszörös olimpiai és világbajnokon alkalmazzák a köpölyözést. 

Méz illusztráció

Apiterápia

A méz tudása

Méz, propolisz, anyapempő, herepempő, virágpor. Ezek azok az anyagok, melyeket használok a terápia folyamán. A régiek azt mondták, hogy minden, ami a kaptárban van, az egészséges. A méhészeti anyagok különböző mennyiségű vitaminokat, nyomelemeket, hormonokat és természetes antibiotikumokat, ásványi anyagokat tartalmaznak. Ezen kívül energiát adnak, gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak. A száj és a torok területén fellépő gyulladásoknál a méz megöli a baktériumokat.

Füstölők az aromaterápia illusztrálására

Aromaterápia

Az illatok gyógyereje

Az aromaterápia szintén a szelíd, de annál hatékonyabb gyógymódok közé tartozik. Ennek magyarázata, hogy a szaglás szoros összeköttetésben áll az agy azon területeivel, amelyek az érzelmek irányításáért felelnek.
Az aromaterápia számos esetben alkalmazható. Fejfájás, feszültség, fáradtság. Stressz okozta légzési nehézség, alvászavar ellen, antibiotikus és aszeptikus hatással rendelkező olajok is vannak.

KVANTUM-, vagyis ENERGIAGYÓGYÁSZAT

A szilícium kristályok ezeréves "bölcsességével"

A 21. SZÁZAD AZ ENERGIAGYÓYÁSZATA ÉVSZÁZADA

AZ ORGON terápia

Az ORGON energia nem más, mint a mindenhol jelenlévő életenergia. A chi, a prana, az od, ki, hogyan nevezi.
Ma már a kvantumfizika bizonyította, a világon minden energia.
A kristályoknak pedig van egy olyan jó tulajdonsága, hogy képesek megőrizni azokat a rezgéseket, melyek az egészséges életfolyamatok működéséhez szükségesek a sejtek számára.
Az ORGON berendezés, a kis rakéta belsejében ilyen programozott kristályok biztosítják azt, hogy ebben a zűrzavaros, elektroszmogtól terhes világban sejtjeink akár az otthonukban is megkaphassák azokat a rezgéseket, melyekkel újra és újra visszahangolhatjuk sejtjeinket az ideális rezgések tartományába

Orgon terápia otthon
Az ORGON berendezés bárki otthonába helyet kaphat, hogy segítse őt a gyógyulásban.

ÉLETENERGIA NÖVELÉSE FELSŐFOKON

ORGON sikertörténetek

“21-es kómás cukor túlélő”

Nyomtalan eltűnő szívinfarktus

Lábszárfekély, bőrproblémák

Ízületi problémák, fülproblémák

A MINŐSÉGI STRUKTÚRÁJÚ VÍZ AZ IGAZI ÉLETELIXÍR

ORGONVÍZ terápia

Az ORGON berendezés is ott lehet ma már mindenki otthonában, azonban szükségét éreztem még valaminek, mely annyira a hétköznapok részévé válhat, mint a vízfogyasztás.
Ezért elkészült az ORGON vízkezelő, melynek belsejében programozott szilícium kristályok gondoskodnak a víz helyes struktúrájának a kialakításáról, és ezzel lehetővé teszik, hogy az emberi test sejtjei is  folyamatosan újra hangolódjanak az orgonizált  víz segítségével.
Nemcsak fizikai mérések és szakvélemények, hanem sok ezer felhasználó pozitív tapasztalata az, hogy aki ezt a vizet fogyasztja, megdöbbentően hamar tapasztalja állóképessége, általános állapota javulását esetleges betegségében a pozitív változást. 

Orgon víztisztító és kezelő berendezés
A konyhában lévő ORGON vízkezelő az egészséget szolgálja nap, mint nap.

OTTHONTERÁPIA 3 LÉPÉSBEN

A terápiás folyamatok felgyorsításáért

Bioenergetikai készítmények

Speciális bioinformációs, aromaterápiás krémek. Teák, tinktúrák.

Orgon berendezés

ORGON berendezés használata

A szervek fókuszált kezelése az ORGON sugárzóval

Orgon víztesztító és kezelő berendezés

ORGON víz terápia
alkalmazása

Az ORGON vízkezelő által előállított víz megfelelő mennyiségű fogyasztása.

HÁLÁS KLIENSEK MONDTÁK

"Nem akartam elhinni, ami történt"
INDULJUNK EL KÖZÖSEN AZ EGÉSZSÉG ÚTJÁN!
Van valamilyen problémája? Mondja el!

Lehet, hogy már nagyon sok helyen megfordult, mégsem történt lényeges változás az állapotában. Én sem akarom csodákkal hitegetni, csupán azt mondom: ” Ha küzd, veszíthet. Ha nem küzd; veszített!” Ne adja fel, adjon egy esélyt az egészségnek!

© 2019 Kavalkó János bioenergetikus, ORGON fejlesztő